Önceki yazılar

25 Şubat 2011 Cuma

Sıradışı halılar!

Farklı tasarlanmış bir halı odanızın havasını baştan sona değiştirebilir, bomboş veya çok sade görünen bir odayı inanılmaz hoş gösterebilir. Farklı sitelerden derlediğim modeleri sizlerle de paylaşmak istedim. Beğeneceğinizi umuyorum ;)













19 Şubat 2011 Cumartesi

Ünlülerin Evleri II - Cem Yılmaz

İşte Cem Yılmaz'ın evi... Merak edenleriniz için paylaşmak istedim, zira zevklerimiz pek uyuşmuyor sanki kendisiyle :)







18 Şubat 2011 Cuma

3K Konsept - Modern halılar

3K Konsept modern tasarlanmış halılarıyla bir harika! Bilirsiniz ki eşyalarınız istediğiniz kadar şık ve modern olsun dekorasyonunuzu uygun bir halıyla tamamlayamazsanız boşuna gayret etmişsiniz demektir. Geleneksel el dokuma halılardan hoşlananları da unutmayan 3K Konsept'in ben modern tasarımlarını sizlerle paylaşmak istedim. Bakalım beğenecek misiniz...






17 Şubat 2011 Perşembe

İkea'dan tablolar

Duvarlarınız resimsiz, tablosuz, renksiz kalmasın bayanlar! Ikea tablolarını sizler için derledim ama manzara resimlerinden daha çok hoşlanırım diyorsanız Londra, New York gibi şehirlerin birbirinden görkemli resimleri İkea mağazalarında sizleri beklemekte!











  







12 Şubat 2011 Cumartesi

Bebek odaları

 (Karizma kuzen Arda :))

Lütfen anneler, bebekleriniz en karizmatik dönemindeyken, tüm genç kızlar bir ufak öpücük almak için sıraya girmişken, onların bu karizmasını sırf  onlar zevklerini dile getiremiyorlar diye seçmiş olduğunuz sıradan, herkeste olan bebek odalarıyla yerle bir etmeyin :) Sizin bebişiniz farklı olsun ;)



















Naif Tasarım'la Sıradışı Aydınlatma

Artık dekorasyon ürünlerimizde, ev eşyalarımızda işlevsellikle beraber (hatta bazen işlevsellikten çok) görsellik de olmazsa olmazlarımızdan. Sıradışı tasarımlarıyla beni benden alan Naif Tasarım'ın aydınlatma ürünlerini farklılık yaratmak isteyenleriniz için ekliyorum... Evlerimize çok yakışacaklar biliyorum :)