Önceki yazılar

19 Ocak 2011 Çarşamba

Lazzoni - Led TV'li Gardrop


Koleksiyonlarını hayranlıkla takip ettiğim Lazzoni beni şaşırtmadı ve yine yaratıcı bir ürünle karşıma çıkıverdi.

Komidindi, şifonyerdi, gardroptu vs. vs. derken yatak odanızda adım atacak yer kalmıyor ancak bir de "ah keşke sıcacık yatağımda uyumadan önce televizyon keyfi yapmak vardı" mı diyorsunuz? Ancak bu odanızda TV koyacak boş yer olmaması yüzünden sadece hayal olarak mı kalıyor? Sağolsun Lazzoni burada ihtiyacı iyi analiz etmiş: Karşınızda şık mı şık tasarımı, sürgülü kapıları, uydu alıcısı, USB girişleri ve DVD player'i ile 116 ekran Led TV'li gardrop.

Biliyorum beğeneceksiniz :)

16 Ocak 2011 Pazar

Genç kızlara özel yatak odası dekorasyon fikirleri

Sevgili bekar arkadaşlarım, bu resimleri sizler içi derledim, ne de olsa benden geçti :) Zira sevgili eşimin bu odalarda kalmak isteyeceğinden pek emin değilim :)

















9 Ocak 2011 Pazar

Bacasız Şömineler

Şömineler, ateşin verdiği huzuru evlere taşıyan, hayallerimizdeki evlerin vazgeçilmez parçaları... "Ama zor, yakmak zor, temizlemek zor" mu dediniz, artık değil! Sonunda bacasızı da piyasalarda. Az önce Facebook'ta reklamını görüp çok beğendiğim Decodepo şöminelerini bloguma taşımadan edemedim. Baca gerektirmediği gibi bu şöminelere sehpalarınızın içinde, banyonuzda vs bile yer verebiliyorsunuz. Beğenilerinize sunuyorum efendim :)











7 Ocak 2011 Cuma

Dekorasyon fikirleri - I

Yabancılar bu işi biliyor... Biz genelde her şeyin iyisini, güzelini üretiyoruz, satın alıyoruz, evlerimizde yer veriyoruz ama dekorasyon konusunda azıcık zayıfız. İç tasarım olarak baktığımda en beğendiğim resimler sadece yabancı sitelerden çıkıyor. Elanur arkadaşımın gönderdiği sitelerden birinde karşıma çıkan bu evi çok beğendim, özellikle ilk resimdeki beyaz koltuklu oturma odasını ve 4. resimdeki yemek odasını. Bakalım sizler de beğenecek misiniz?







6 Ocak 2011 Perşembe

Dekorasyonda ayna etkisi

Aynalar modern dekorasyonun olmazsa olmazları… Evimizi gösteren aynalar, en sade odalara, mekanlara bile çok farklı bir hava katabiliyor. Evlerimizin, küçücük odalarımızın daha geniş ve ferah görünmesini onlara borçluyuz. Private shopping sitelerinden birinde görüp antrelere, salonlara, banyolara, yatak odalarına ne kadar da çok yakışacağını hayal ettiğim BlackWhiteHome aynalarını sizlerle de paylaşmak istedim. www.blackwhitehome.com bir e-ticaret sitesi ve bu aynaları anladığım kadarıyla sadece bu yolla temin edebiliyoruz…